Over ons & Team

Bekijk deze pagina regelmatig voor eventuele vacatures.
Onze sterke krachten zijn creativiteit, design, ervaring en programmering.

Wie zijn wij?

Webdesign2u.nl, sterk in maatwerk! Wij zijn een professioneel, creatief en ondernemend internet full-service bedrijf gevestigd in Coevorden. Het team van Webdesign2u.nl bestaat uit de Directie, Administratie, Designer, Creator, Programmeur, Developper, Social Media en Publiciteit. Iedere werknemer en vrijwilliger hebben hun eigen vakgebied binnen het bedrijf.

Wat doen wij?

Wij richten ons op online succesvol resultaten. Kennis en ervaring is kracht. Wij streven naar discipline, mentaliteit en passie voor het vak! Webdesign2u.nl bouwt succesvolle websites en webshops. Maatwerk is onze speciale kracht. Géén website of webshop is onmogelijk! Design en functionaliteiten moeten goed op elkaar zijn ingewerkt tot in de puntjes!


Succesvol zijn op het internet begint bij een goede website of webshop. Design en werkende functionaliteiten zijn belangrijke factoren die meespelen. Optimalisatie en adverteren zijn ook bijkomende factoren.

Anja, Webdesign2u.nl SEO & Google Adwords

Opdrachtgevers

e30snelkoerier.nl
zado-store.com
hot2u-shop.com
hot2u.nl
hot2uparty.nl
agroenhandel.nl
zwiers language training

Het Team van Webdesign2u.nl

AnjaDirectie & Administratie

Anja Groen

Heb je een vraag, opmerking, suggestie of klacht? Heb je een vraag of opmerking over een ontvangen offerte, factuur, herinnering of aanmaning? Voor al jouw vragen en/of opmerkingen op dit gebied sta ik jou graag te woord.

@Stuur mij een e-mail

SimoneDesigner & Creator

Simone Groen

Heb je een vraag, opmerking, suggestie of klacht? Heb je een vraag of opmerking over het design (ontwerp, layout) gedeelte van je website of webshop? Voor al jouw vragen en/of opmerkingen op dit gebied sta ik jou graag te woord.

@Stuur mij een e-mail

ChristiaanProgrammering & Developping

Christiaan de Doodt

Heb je een vraag, opmerking, suggestie of klacht? Heb je een vraag of opmerking over de functionaliteiten of werking van je website of webshop? Voor al jouw vragen en/of opmerkingen op dit gebied sta ik jou graag te woord.

@Stuur mij een e-mail

WimSocial Media & Publiciteit

Wim Groen

Heb je een vraag, opmerking, suggestie of klacht? Heb je een vraag of opmerking over social media publicatie van je website of webshop? Voor al jouw vragen en/of opmerkingen op dit gebied sta ik jou graag te woord.

@Stuur mij een e-mail

Overzicht

Social Media