Diensten & Services

Onze Diensten

Krachtige VPS Servers

Door de krachtige BladeVPS PureSSD *8 Servers is jouw website of webshop is no-time geladen en 24/7 bereikbaar voor jouw klanten.

Websites & Webshops

Wij bouwen websites en webshops die responsive zijn voor o.a. PC, Desktop, Tablet, Android en Iphone.

Hosting

Krachtige hostingpakketten voor vééleisende websites. Inclusief Installatron, met één muisklik je CMS pakket geïnstalleerd op de server.

Wordpress Websites

Een WordPress website laten maken? Je wilt een goede nieuwe site? Is jouw website niet meer up-to-date? Neem contact met ons op.

SEO

SEO is een zéér belangrijke factor, waardoor jouw website of webshop beter gevonden wordt in de organische zoekresultaten van Google.

Google Adwords

Dit zijn woorden of woordcombinaties die de gebruikers van Google intypen om iets te zoeken. Start vandaag nog een campagne bij ons.

Plan van aanpak

Functioneel Ontwerp

Wij beginnen met het in kaart brengen van het design & programmering. Hierin worden de gewenste punten besproken en vastgelegd.


Design & Programmering

Aan de hand van het Functioneel Ontwerp gaan wij het design & programmering tot stand brengen. Tussentijds vindt er communicatie plaats.


Functionaliteiten & Controle

Éénmaal de functionaliteiten & design is afgerond, zullen wij samen in overleg met de klant de functionaliteiten gaan controleren.


Afronding & Oplevering

De website en/of webshop wordt opgeleverd bij akkoord & betaling van het laatste gedeelte van de factuur.

  1. Wij beginnen met het maken van de offerte. De offerte dient binnen 7 dagen te worden bevestigd. Na akkoord van de offerte wordt de officiele factuur gemaakt.
  2. Voordat de factuur officieel gemaakt wordt kan de klant aangeven de factuur in termijnen te voldoen. Het maximaal aantal termijnen dat wij hanteren is 3 betaaltermijnen.
  3. Wanneer de aanbetaling is ontvangen van de 1ste factuur beginnen wij met het schrijven van het functioneel ontwerp. Hierin komt design & programmering aan de orde.
  4. De designer & programmeur gaan samen het ontwerp & functionaliteit uitvoeren tot een online succes voor de klant. Functionaliteiten worden grondig getest.
  5. Indien er 3 betaaltermijnen zijn afgesproken zal de 2de betaling van de factuur plaatsvinden. Tussentijds zal de klant samen met de programmeur de site doorlopen op eventuele fouten.
  6. Design & programmeringsfouten zullen worden gecontroleerd en worden aangepast / gewijzigd. Indien er verder geen aanvullende fouten zijn zullen wij beginnen met het afronden van het project.
  7. Wanneer de klant aangeeft geen fouten te hebben geconstateerd zullen wij de laatste factuur in rekening brengen. De afronding van het project wordt gepubliceerd op de Facebookpagina en als referentie.

Overzicht

Social Media